Instructies voor draadreparatie

 

We leggen hier in vier stappen uit hoe je goedkoop een beschadigde draad kunt repareren met een draadinzetstuk of draadreparatieset. Draadreparatie is voor iedereen mogelijk. Alle draadmaten kunnen professioneel worden gerepareerd.

 

Na reparatie met de draadreparatieset is de nieuwe draad vaak resistenter dan de oude draad. Er is ook de mogelijkheid om een schroefdraad met een draadinzetstuk te zetten in materialen zoals aluminium of kunststof, die erg zacht zijn. Je hebt dan een zeer robuuste draad tot je beschikking.

 

Draadreparatieset, draadreparatie, draadvervanging, draadreparatie, draadvernieuwing
Schroefdraadreparatieset

 

Draadreparatieset

 

Inhoud van links naar rechts:

- Speciale boor

- Tap of draadsnijder

- Draad draadinzetstukken

- Installatiegereedschap voor het vastschroeven van het draaddraadinzetstuk

- Tangbreker voor het verankeren van het draaddraadinzetstuk

werbung links1

Schroefdraadreparatie in 5 stappen!

1. Uitboren

De beschadigde schroefdraad moet worden uitgeboord met de juiste draaiboor.

 

2. Draadsnijden

De schroefdraad voor het draadinzetstuk moet worden gesneden met de juiste speciale tap. Voor een optimaal resultaat moet snijolie worden gebruikt. De tap moet altijd in tegengestelde richting worden gedraaid, zodat de spanen afbreken.

 

3. het draadinzetstuk plaatsen

Plaats het draadinzetstuk op het juiste montagegereedschap zodat de tang in de groefopening zit. Schroef het draadinzetstuk met het montagegereedschap vlak in het werkstuk. Let op! Draai niet tegen de draairichting in, want dan kan de tang afbreken.

 

4. afbreken van de tang

Na het installeren van het schroefdraadinzetstuk verwijdert u de tang met de juiste tangbreker. Als alternatief kan de tang ook worden afgebroken met een punttang.

 

 

De volgende onderwerpen zijn misschien ook interessant voor jou:

 

werbung links2
werbung rechts1
werbung rechts2