Pluggen uit de muur verwijderen

Wie zijn huis renoveert of verhuist, wordt vaak geconfronteerd met het probleem dat hij pluggen uit de muur moet halen. Er zijn een paar snelle en eenvoudige manieren om een plug uit de muur te halen, zodat je het gat kunt vullen. We laten je hier zien hoe je dat doet.

 

werbung links1

Verwijder de plug met een tang en een schroef

Verwijder de plug met de tang en de schroef, haal de plug uit de muur en trek de plug eruit,
Verwijder de plug met een tang en een schroef

 

Een andere eenvoudige methode om een plug uit de muur te trekken is met een schroef en een tang. Je schroeft een schroef in de muurplug tot hij een beetje vastzit en gebruikt dan de tang om de muurplug er aan de schroef uit te trekken.

Verwijder de plug met een nijptang

Verwijder de plug met een kabeltang. Trek de plug uit de muur, verwijder de plug.
Verwijder de plug met een nijptang

 

Het is ook snel en gemakkelijk om een nijptang te gebruiken. De nijptang gebruik je om tussen de muur en de plug te grijpen; je moet een beetje druk uitoefenen om de plug goed vast te kunnen pakken. Als je de plug eenmaal stevig in de tang hebt, kun je hem er gewoon uittrekken.

Deuvels laten verdwijnen

Sla de plug in de muur, verwijder de plug,
De tegels laten verdwijnen

 

Als niets helpt en de stekker gewoon niet uit de muur wil komen, is er nog een laatste optie. Schroef een geschikte schroef lichtjes in de plug en gebruik een hamer om de plug dieper in de muur te duwen. De stekker moet dan helemaal in de muur verdwijnen.

 

Nadat de plug is verwijderd, kan het gat eenvoudig worden opgevuld met vulmiddel. Het gat kan heel snel en gemakkelijk worden gedicht met afwerkplamuur.

De volgende onderwerpen zijn misschien ook interessant voor jou:

 

werbung links2
werbung rechts1